Forside Firmaprofil Services Medarbejdere Ledige
stillinger
Kontakt  
                 
                 
 

Firmaprofil

LC-Auto og karrosseri er en kvalitetsbevidst og moden familievirksomhed med en række dedikerede medarbejdere, der alle sætter en dyb ære i professionalisme og godt håndværk. Med eget værksted i Skive og mange specialer under samme tag udgør LC-Auto en specialiseret virksomhed, der udover sine specialer også varetager almindelige reparationer, forsikringsskader, vedligehold og service.

Som medlem af CAD kæden har den enkelte kunde garanti for, at enhver reparation er godt udført håndværk med garanti. CAD frigiver samtidig nogle resourcer hos de enkelte værksteder, idet CAD udfører rutineprægede administrative opgaver såsom markedsføring, leverandørscreening, grafisk arbejde og lignende. CAD er en franchise kæde der har over 60 år på bagen og i dag består af mere end 1800 værksteder over hele landet.

LC-Auto og karrosseri er en 35 år gammel virksomhed i Skive. I alle årene har LC-Auto og karrosseri serviceret både store og små virksomheder i byen, såvel som private, andre autoværksteder og offentlige institutioner - og som en effektiv og professionel virksomhed med mange specialer ser det ud til at virksomheden fortsætter mange gode år endnu.

 

 
                 
                 
                 
                 

                 
 

Brårupvej 1 - 7800 Skive - Telf. 97 52 20 56